Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلاب آدینه می‌گوید زمانی که فیلمنامه «آبجی» را خوانده، متوجه شده است که با فیلمنامه بسیار خوبی روبه‌روست و همین موضوع انگیزه‌ای برایش ایجاد کرده است که پیشنهاد بازی در «آبجی» را بپذیرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی موسسه «هنروتجربه»، گلاب آدینه بازیگر فیلم سینمایی «آبجی» به کارگردانی مرجان اشرفی‌زاده که این روز‌ها در سینما‌های «هنروتجربه» روی پرده رفته است، درباره چگونگی آشنایی خود با مرجان اشرفی‌زاده کارگردان و حضور در این فیلم سینمایی گفت: خانم مرجان اشرفی‌زاده فیلمنامه را برایم فرستاد و زمانی که آن را خواندم، متوجه شدم با فیلمنامه بسیار خوبی روبه‌رو هستم همین موضوع انگیزه‌ای برایم ایجاد کرد که پیشنهاد بازی در «آبجی» را بپذیرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بازیگر «آبجی» ادامه داد: از سوی دیگر من خواهری داشتم که در اثر ضایعه‌ای در کودکی اصطلاحا عقب مانده ذهنی بود پس با تمام آنچه که در فیلمنامه «آبجی» آمده بود، آشنا بودم چراکه تجربه‌هایی در این زمینه داشتم و حتی توانستم تجربه‌هایم را به مرجان اشرفی‌زاده نیز منتقل کنم.

آدینه با اشاره به اینکه در اولین قرار ملاقات با مرجان اشرفی‌زاده خواهرش را نیز همراه خود برده بوده است، مطرح کرد: زمانی که همراه با خواهرم وارد دفتر این کارگردان شدیم و او را دیدیم، به ایشان گفتم: «سلام خانم اشرفی‌زاده این هم آبجی من». به یاد دارم خانم مرجان اشرفی‌زاده هم تعجب کرد و به نوعی شگفت زده شد که چگونه انقدر همه موارد با هم یکدست و هماهنگ شده بود و پیش می‌رفت حتی باید بگویم شاید نام فیلم نیز از همین قرار ملاقات انتخاب شد.

این بازیگر پیشکسوت با بیان اینکه خواهرش را مدتی است که از دست داده است، یادآور شد: هر زمان صحبت از «آبجی» می‌شد، خواهرم می‌گفت من نقش «آبجی» را ایفا می‌کنم که قسمت نشد.

آدینه با اشاره به اینکه بسیاری از جزییات داستان در فیلمنامه نوشته شده بود، درباره تعامل با کارگردان برای ایفای نقش خود عنوان کرد: طبق تجربه‌ای که من داشتم جزییاتی را به کارگردان منتقل می‌کردم و در تعامل با هم از آن استفاده می‌کردیم.

بازیگر «آبجی» در پاسخ به این پرسش که یکی از جزییاتی که در «آبجی» بدان پرداخته شد چه بود، تصریح کرد: به عنوان مثال سکانسی که در فیلم از تعویض لباس زیر صحبت به میان می‌آید، ما در تعامل با کارگردان بدان رسیدیم.

وی افزود: بسیاری از نکات به دلیل آنکه برای خود مرجان اشرفی‌زاده هم قابل لمس بود در فیلم لحاظ شد در حقیقت با کارگردان تعامل بسیار خوبی داشتیم چراکه من با لحظه لحظه این شخصیت و زندگی آشنا بودم و طبیعتا پیشنهادهایم پذیرفته می‌شد البته در لحظه‌های حساسی که کارگردان به من می‌گفت فلان کار را انجام بده به ایشان می‌گفتم شما انجام بدهید تا من متوجه شوم در عمق ذهن شما چه می‌گذرد.

آدینه با اشاره به اینکه در این فیلم سینمایی خود را کاملا در اختیار خانم مرجان اشرفی‌زاده به عنوان کارگردان «آبجی» گذاشته بود، اظهار کرد: در حقیقت من جزو آن دسته از بازیگرانی هستم که خود را به دست کارگردان می‌سپارم و اگر ببینم با کارگردانی همسو نیستم وارد کار و بازی نمی‌شوم چراکه فیلمساز دوست دارد راه خودش را برود و من به عنوان بازیگر نیز همین طور به همین دلیل بازیگری کم‌کار هستم.

بازیگر «آبجی» با بیان اینکه موضوع این فیلم سینمایی بومی نیست و مربوط به نقطه یا کشور خاصی نمی‌شود، مطرح کرد: موضوع این فیلم سینمایی جهانی و تا زمانی که بیماری‌های این چنینی ریشه‌کن شود، ابدی است حتی اگر این فیلم سینمایی را ۲۰۰ سال دیگر هم به نمایش بگذارند، جذابیت خودش را دارد و آزار دهنده نیست.

وی با اشاره به اینکه کارگردان «آبجی» فیلم را از روی دغدغه‌اش ساخته است، گفت: خانم مرجان اشرفی‌زاده «آبجی» را نه بر اساس سلیقه عام روز بلکه بر اساس مشغله ذهنی‌اش ساخته و احساس کرده است باید این فیلم را بسازد همچنین از روز اول به این موضوع واقف بوده است که حتی اگر اثری بسیار استادانه و ماهرانه تولید کند، در این دوره و زمانه و در ایران مخاطب عام نخواهد داشت.

به گفته آدینه، فیلم «آبجی» که مقام مادر را یادآوری می‌کند و محترمانه ساخته شد، اثری خوب است که ۲ ماه فیلمبرداری آن به خوبی و با آرامش گذشت که این موضوع نشات گرفته از آرامش خود کارگردان است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر مخاطبان سینما می‌خواهند با آرامش در کنار خانواده اثری را تماشا کنند که تعداد زیادی از مردم با موضوع آن دست به گریبان هستند که در عین حال آزاردهنده نیست و مخاطب را با روحیه خوبی به فکر وا می‌دارد، می‌توانند فیلم «آبجی» را در سینما‌های هنروتجربه تماشا کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گلاب آدینه فیلم آبجی قصه ابدی فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۳۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آواتر 15 ؛ یک شاسی بلند جدید دیگر با زبان طراحی نادر فقیه زاده (+تصاویر)

عصر ایران- ائتلاف چانگان، هواوی و CATL در نظر دارند تا کراس اوور آواتر 15 را برای رقابت با تسلا مدل Y روانه بازار کنند. آواتر 15 در تریم های افزاینده برد حرکتی و الکتریکی خالص تولید می شود.

این کراس اوور فست بک همانند محصولات قبلی آواتر طراحی جذاب و متفاوتی را همراه دارد.

نام آواتر برای ما به دلیل حضور نادر فقیه زاده در تیم طراحی اهمیت دارد. طراح ایرانی که سابقه حضور موفق در کمپانی های مشهور مانند ب ام و را دارد، چند سالی است با چانگان همکاری می کند.

برند آواتر در سال 2018 با حضور چانگان، هواوی و CATL تولیدکننده مطرح باتری در چین شکل گرفت. اکنون چانگان 40 درصد سهام آواتر را در اختیار دارد. CATL نیز 17 درصد و باقی مانده سهام در اختیار سرمایه گذاران کوچک تر، است. هواوی به عنوان تامین کننده اصلی قطعات فناورانه خودروهای آواتر در این ائتلاف به فعالیت می پردازد.

آواتر اکنون اس یو وی 11 و سدان هاچ بک 12 را در لیست فروش خود دارد. آواتر 15 جدیدترین محصول برند خواهد بود که اکنون در پوشش استتاری دیده می شود.

آواتر 11 و 12 در نمایشگاه بین المللی خودرو پکن

به رغم پوشش شدید استتار، از پروفایل دماغه و ستون ها می توان زبان طراحی آواتر را حس کرد. چراغ های اصلی ال ئی دی بسیار باریک و خطی، آینه های دیجیتال جانبی، دستیگره های پاپ آپ و جزئیات دیگر که مشخص هستند.

آواتر 15 را البته به شکل آواتر یک پنج باید بخوانید که قانون نامگذاری در برند مذکور است.

آواتر 15 با طول 4750 میلیمتر تقریبا هم اندازه و مشابه تسلا مدل Y دیده می شود اما رقبای داخلی مانند اکس پنگ جی6 و بی وای دی سانگ پلاس را نیز پیش روی دارد.

تصاویری که از محل تست آواتر 15 منتشر شده مربوط به مختصات جغرافیائی یاکشی در مغولستان داخلی است. منطقه ای که سرمای هوای آن تا منفی 50 درجه هم می رسد. این لوکیشن یک انتخاب عمدی است تا پیام عملکرد بدون مشکل یک خودرو الکتریکی در این سطح از سرما را انتقال داده باشد.

آواتر 15 با پوشش استتاری کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آواتر 12 ؛ نادر فقیه زاده و یک اثر هنری دیگر در جهان خودرو (+عکس)

دیگر خبرها

  • کتاب جدید بهناز ضرابی زاده با نام «پری خانه ما» رونمایی می‌شود
  • نگرانی ادامه‌دار دلواپسان از حضور زنان در ورزشگاه
  • نامه تاج به وزیر ورزش درباره فصل آینده لیگ برتر فوتبال
  • نامه مهم مهدی تاج به وزیر ورزش درباره فصل آینده لیگ برتر
  • نامه تاج به وزیر: لیگ بعدی را شروع نمی‌کنیم!
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • آواتر 15 ؛ یک شاسی بلند جدید دیگر با زبان طراحی نادر فقیه زاده (+تصاویر)
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم
  • بختیاری‌زاده: اتفاقات ‌ناگوار فولاد ماحصل تفکرات مدیریت‌های سال‌های قبل است
  • رسیدن علیرضا سرلک به المپیک با فرمول تکراری